Trash challenge – POZITIVA u akciji!


Danas, 31.03.2019. godine, od 11:30 do 15:00 sati urednica i voditeljica emisije POZITIVA koju vodi na RadiYo Active-u, priključila se viralnom izazovu koji ima konkretan odjek u realnom svijetu, a to je da čini okoliš čistim. Za one koji nisu čuli za ovaj izazov do sada, radi se o Trash challenge-u, gdje je cilj da se ufotkate na lokaciji koju želite očistiti prije i poslije samog čišćenja.

POZITIVKA je objavila svoj lični izazov u trajanju od 20 dana gdje će čistiti korito rijeke Bosne, a počela je od dijela koji smatra da je najprljaviji, a čini i sam ulaz u Zenicu, ukoliko stižete sa stanice i idete u pravcu prema sportskim terenima.

Na svojim društvenim mrežama Pozitivka je pozvala i ostale sugrađane i sugrađanke ukoliko žele da joj se pridruže, a to je učinila jedna sugrađanka i to Džejna Turčinović. Danas je smeće stalo u 17 vreća, a ima još mnogo posla. Čuvajmo prirodu!

Akciju čiščenja POZITIVA nastavlja i sutra, 01.04.2019. godine, (aprililili – ali nije šala, fakat smo zatrpani smećem) u 15:30 sati na istoj lokaciji kao i danas, Bilinopoljski most.

U narednim danima, noć prije Pozitivka će objavljivati satnicu čišćenja za sve one koji žele da se pridruže.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist