Fresh Wave Piknik uz Tube&Berger!


Fantastičan dan u prirodi je u najavi jer nam se sprema četvrto izdanje najmasovnije, cjelodnevne žurke na otvorenom, na čuvenom banjalučkom Banj brdu! 

Ovogodišnji Fresh Wave Piknik održaće se u subotu, 15. juna, a nastupiće residenti Fresh Wave Festivala Nebs Jack, Joma Maja i Woodie, kao i DJ Freak, Luka Čikić, Nikola Todorović i zvijezde dana, dvojac bez premca Tube & Berger! 

Tube & Berger je duo kojeg posebno izdvaja činjenica da su svojim muzičkim uticajem dali veliki doprios u oblikovali sadašnjeg deep house zvuka, a među pjesmama koje su definisale elektronsku muzičku scenu u posljednjih par godina nalazi se “Imprint of Pleasure”, poznata kao himna najvatrenijih klupskih podijuma za ples, pjesma koja je dostigla počasno mjesto najprodavanijih singlova svih vremena prestižne Beatport liste.

Naredne godine Tube&Berger obilježiće 20 godina na sceni, a iza njih je mnoštvo nezaboravnih nastupa širom planete. Svakako da su festivalski nastupi nešto posebno za ovaj njemački dvojac ali svakako treba napomenuti da su tokom prošle godine nastupali isključivo na gigovima u Australiji, USA i Kanadi i biće prava satisfakcija iskusiti te uticaje kroz njihovu muziku,a najbolja prilika za to je svakako predstojeći Fresh Wave Piknik!

Biće ovo odlična prolika da uživamo u danu uz uvijek superpozitivnu atmosferu najpoznatijeg banjalučkog izletišta ali na nešto drugačiji način ali i odličan uvod pred osmo izdanje Fresh Wave festivala, koje nas ovog avgusta čeka na tvrđavi Kastel.

Fresh Wave Piknik promotivne “Early bird” ulaznice po cijeni od 10KM biće dostupne od 15.maja u pubu Debela Berta u Banjaluci, dok će redovna cijena ulaznica na dan događaja iznositi 15KM.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist