Šta nas očekuje u 13. izdanju Đe zapelo?




Emisija Đe zapelo, koju sprovodi Udruženje Naša djeca Zenica i Udruženje Prijatelji Srebrenica, je uspješno stigla do svog 13. izdanja, a ono što vas očekuje u ovom izdanju su kao i uvijek važne teme, zanimljiva dešavanja, te naravno šaljivi dio emisije.

U ovom izdanju emisije razgovaramo, kao i uvijek, o veoma važnoj temi. Naime, u 13. izdanju govorimo o osnaživanju žena, te o njihovom položaju u našem društvu. U srebreničkom studiyu na ovu temu smo razgovarali sa Stanojkom Tešić, ispred Foruma žena Bratunac, dok smo u zeničkom studiyu govorili o projektu pod nazivom Izbori se za ravnopravnost, te rzgovarali sa Azrom Delmanović, koordinatoricom projekta, te Almedinom Hrnjić, volonterkom na istoimenom projektu.

Moći ćete čuti i mišljenje građana Zenice i Srebrenice, po pitanju osnaživanja žena. A pored tematske ankete, očekuje vas i opuštajuća šaljiva anketa, a naravno i dobra muzika. Na kraju, kao i uvijek, tu je rubrika (ne)dešavanja, gdje ćete imati priliku čuti aktuelna dešavanja iz Srebrenice i Zenice.

Novo, 13. izdanje emisije Đe zapelo možete da poslušate u nedjelju, 16. maja na našim frekvencijama od 10:00h!




Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist