Čelični momci mekog srca – Steel Beograd


Osnovani krajem 2012. godine u Beogradu, grupa Steel je relativno novo ime na regionalnoj sceni. Međutim, članovi ovog benda imaju itekakvog ranijeg iskustva, svirajući u raznim beogradskim lokalnim bendovima. Ipak im je trebalo 4 godine da objave svoj debi album „Deo sna“, za PGP RTS. Ovaj album se sastoji od devet numera, za koje je muziku radio Rajko Bosiočić, a tekstove potpisuje Branislav Lazić, dok aranžmane potpisuje cijeli bend. Zbog loše promocije, sviraju uglavnom u klubovima i ponekom festivalu, uglavnom po Srbiji.

Nezadovoljni  stanjem u svome okruženju, odlučuju da stvari uzmu u svoje ruke i konačno definišu kako dalje. Novi album će snimati u sopstvenoj režiji, njegovati hard rock zvuk, a svaki singl koji objave pratit’ će video spot.

Rajko Bosiočić – gitare ; Banislav Lazić – vokal ; Saša Omerović – bubanj ; Jovan Jovanović – klavijature ; Bojan Antonijević – bas, krenuše u novu avanturu.

Novi album se zove „Minut po minut“ i završen je sredinom ove (2019.) godine. Tako se zove i prvi singl, kojeg prati i video spot. „Medena“ je drugi singl kojeg također prati video spot i tu je za sad kraj, bar što se tiče spotova. Ne držeći se zadatka kojeg su sebi postavili (single plus video spot), objavljuju još dva singla „Vetrovi“ i „Sve te tvoje priče“.

Objašnjenje možemo potražiti u tome da je danas teško realizovati svoje planove. Imati dobre ideje, a nemati nekoga ko će stajati iza Vas, je poprilično težak zadatak. Ostaje nada za ove čelične momke mekog srca, da će u dogledno vrijeme konačno naći izdavača. U svakom slučaju treba im dati podršku…..jer njihovo vrijeme tek dolazi .

Autor teksta: Semir Čolić Čola – urednik i voditelj emisije „Sve je to samo rock'n'roll“


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist