12. izdanje emisije Đe zapelo


Emisija Đe zapelo, koju sprovodi Udruženje Naša djeca Zenica i Udruženje Prijatelji Srebrenica, je uspješno stigla do svog 12. izdanja, a ono što vas očekuje u ovom izdanju su kao i uvijek važne teme, zanimljiva dešavanja, te naravno šaljivi dio emisije.

U ovom izdanju emisije razgovaramo o veoma važnoj temi, pogotovo za mlade ljude naše države. Naime, govorićemo o ostanku, ali i opstanku, kako mladih, tako i uopšte građana Bosne i Hercegovine na ovim prostorima, uprkos sve češćem odlasku u druge gradove i države, u potrazi za poslom, boljim uslovima života i egzistencijom uopšte. U srebreničkom studiju na ovu temu smo razgovarali sa Suadom Obradović, preduzetnicom i članom Udruženja žena, koja se prvenstveno posvetila razvoju sela i ostanku mladih na seoskim područjima, dok je gost u studiju u Zenici je Muharem Kanurić, mladi start – up poduzetnik.

Pored tematske ankete, očekuje vas i opuštajuća šaljiva anketa, a naše građane smo u ovom izdanju pitali da li bi radije zemlju napustili brodom ili avionom. Na kraju, kao i uvijek, tu je rubrika (ne)dešavanja, gdje ćete imati priliku čuti aktuelna dešavanja iz Srebrenice i Zenice.

Novo, 12. izdanje emisije Đe zapelo možete da poslušate u nedjelju 26. maja na našim frekvencijama od 10:00h!


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist