BalkanErosi na Sarajevo Holiday Marketu

Written by on 18/12/2016

Zabavni šator Sarajevo Holiday Marketa ugostio je sinoć ekipu BalkanEros benda iz Zenice zajedno sa vjerenim i redovnim fanovima benda te posjetiocima koji su u najavi ove svirke prepoznali zagarantovano ludu zabavu i odličan provod.

BalkanErosi su svirali u tri serije sa neizostavnim produžecima, a publika je uživala u zvucima ex-yu rok, pop i romske muzike. Nije se štedjelo na laganim niti brzim notama, stranim niti domaćim pjesmama, autorskim ili obradama. Svaka melodija bila je odsvirana, a svaka riječ otpjevana s emocijom. Posjetioci su osjećali posvećenu im emociju i nisu dozvolili snazi da ih napusti te su do samoga kraja, zajedno s bendom, plesali i pjevali.

Holiday Market sinoć je zaista bio epicentar pozitivne energije s vana i iznutra. Muzika se čula na svakom koraku. Posjetili su ga i mladi i stari sa velikim entuzijazmom uživajući u, nama karakteristično, skromnoj, ali čarobnoj prazničnoj atmosferi.

Foto galeriji BalkanEros svirke pristupiti možete ovdje:  Sarajevo Holiday Market

Što se tiče nastavka zabave, večeras, 18.12.2016. na Holiday Marketu nastupa bend Selam Tufekčić Trio od 21h. Lijep provod.

 

 


RadiYo Active

Current track

Title

Artist