Održana press konferencija NK ČELIK ZENICA povodom predstojeće utakmice protiv HŠK „ZRINJSKI“ MOSTAR


Utakmica će se održati u subotu 25.02.2017.godine s početkom od 17h na stadionu „Bilino polje“.

Zeničani su dosta mijenjali u ovom prelaznom roku u odnosu na prvi dio sezone,sada imaju dosta jaču ekipu i spremno će dočekati ekipu Zrinjskog koja je lider na tabeli Bhtelekom premijer lige.

Šef stručnog štaba Nedim Jusufbegović je istakao da su svi igrači spremni i zdravi,osim Jovice Stokića koji nije sredio papirologiju sa upravom kluba.Trener Jusufbegovic je jos dodao da će njegova ekipa u ovom susretu ići na pobjedu bez obzira na kvalitet protivnika.

Kapiten ekipe Emir Jusić je prenio da u svlačionici Čelika vlada pozitivna atmosfera i garantuje da će svaki igrač igrati „glavom na kopačku“.Jusić je još rekao da uz pomoć navijača vjeruje da njegova ekipa moze doći do sva tri boda.

Predsjednik kluba Selvedin Šatorović osvrnuo se na aktivnosti kluba u proteklom periodu te da se u pozitivnom ozračju dočekuje predstojeći dio sezone.Upravni odbor je u saradnji sa navijačima kluba popularnim „Robijašima“ sproveo akciju čišćenja stadiona.

Predsjednik je istakao novinu, a to su wireless opreme “Ruckus” koja će da zadovolji i najzahtjevnije korisnike wi-fi interneta, od posjetilaca na tribinama do novinara, službenog i stručnog osoblja tokom obavljanja svih poslova.Šatorović je još dodao da će na svakoj utakmici Čelika prisustvovati i najbolji učenici osnovnih škola iz Zenice sa uprava tih škola.Predsjednik je pozvao sve ljubitelje fudbala koji su apstinirali od dolaska na stadion Bilino polje dodju i podrze momke koji nose sveti dres da ostvare pozitivan rezultat protiv ekipe Zrinjskog.

 

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist