Sedmica sporta

Written by on 22/04/2019

Vijeće učenika Međunarodne srednje škole u Zenici po drugi put, u razdoblju od 22.04. do 26.04., održava Sedmicu sporta.

Cilj ovog događaja je zbližavanje i upoznavanje svih srednjoškolaca u Zenici, što potvrđuje Benjamin Mahalbašić, profesor tjelesnog odgoja.

Jedan od najvećih ciljeva jeste da se srednjoškolci spoje, da se druže i da se kroz sport zabave. Jednostavno, sve srednjoškolce ujedinjuje u sva 4 sporta, čija će se finala održati u petak. Čitavu sedmicu ćemo provesti kroz druženje, sport i zabavu. Pa neka najbolji pobjedi!

Sedmica sporta sadrži sljedeće kategorije: fudbal, košarka, odbojka i atletika. A danas je održano takmičenje u fudbalu.
Kako je tekla atmosfera iz ugla takmičara i navijača, možete pročitati u nastavku.

Atmosfera je odlična. Od igre naravno očekujem pobjede, finale, i da osvojimo. Uvijek su tu pozitivne stvari. Super je raja. Sve je ekstra.” -rekao je jedan od takmičara, Amar Šiljak.

Ovo je izvrsno druženje. Super je što je u ovom gradu neko brine o sportu ” – Harun Agić

Direktor Međunarodne srednje škole u Zenici naglasio je da vijeće učitelja nastoji da ovo bude jedan od najznačajnijih događaja u gradu Zenici. Zaista odlično i zanimljivo dešavanje u našem gradu, gdje djeca imaju priliku da iskažu svoje vještine i talenat vezano za sport.


RadiYo Active

Current track

Title

Artist