A Đe je to zapelo?


Emisija Đe zapelo, koju sprovodi Udruženje Naša djeca Zenica i Udruženje Prijatelji Srebrenica, je uspješno stigla do svog 11. izdanja. A dragi aktivci, ono što vas očekuje u ovom izdanju su kao i uvijek važne teme, zanimljiva dešavanja, te naravno šaljivi dio emisije.

U ovom izdanju emisije govoriti ćemo o veoma važnoj temi, pogotovo za mlade ljude naše države. Naime, govoriti ćemo o nezaposlenosti mladih, te koliko je zapravo ovaj problem prisutan i bitan u našoj državi. U zeničkom studiyu na ovu temu smo razgovarali sa Denisom Vejzović, predsjednikom Unije studenata, dok je gost u srebreničkom studiyu Milojko Vasić, koordinator u poslovnom savjetovalištu Udruženja Prijatelji Srebrenici. Kao i uvijek, moći ćete čuti mišljenja građana po pitanju toga da li su mladi u mogućnosti pronaći posao sa pristojnim uslovima rada.

Pored tematske ankete, vas očekuje opuštajuća šaljiva anketa, a naše građane smo u ovom izdanju pitali da li će u Njemačku bauštelu, ili će za medicinara. A kao i uvijek, tu je rubrika (ne)dešavanja, gdje ćete imati priliku čuti aktuelna dešavanja iz Srebrenice i Zenice.

Dragi naši aktivci, 11. izdanje emisije Đe zapelo možete da poslušate 12. maja, u nedjelju, na našim frekvencijama od 10:00h!


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist