Deveta epizoda emisije Đe zapelo


Ekipa iz Udruženja Prijatelji Srebrenica i Udruženja Naša djeca Zenica, kao što već znate, furaju prekul emisiju pod nazivom Đe zapelo. Te su tako stigli i do devetog izdanja emisije. U devetom izdanju emisije vas očekuje važna i zanimljiva tema, govoriti ćemo o mladima u nauci. Imati ćete priliku čuti iz zeničkog studiya priču mladog srednjoškolca Ajdina Imamovića, koji je predstavio naučno takmičenje pod nazivom BHNow. Dok ćete u srebreničkom studiyu moći čuti mlade naučnike iz SŠC Srebrenica, hemijsku sekciju.

Pored toga moći ćete čuti mišljenja građana Zenice i Srebrenice po pitanju mladih naučnika iz naših gradova. Kao i uvijek pored tematske ankete, vas očekuje opuštajuća šaljiva anketa, a u ovom izdanju smo vas pitali Kada biste bili naučnik, šta biste prvo izmislili? Bilo je veoma zanimljivih i inovativnih ideja, koje možete poslušati u devetom izdanju emisije. Kao i uvijek, imati ćete priliku čuti aktuealna dešavanja iz Zenice i Srebrenica.

Deveto izdanje emisije Đe zapelo možete da poslušate na radiyoaktivnim talasima 14.04.2019, u nedjelju od 10:00h. Uključite vaše radiyo stanice i saznajte gdje je to zapelo u Srebrenici i Zenici.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist